Har du svært
ved at gennemskue
pensionsmarkedet?

Hvorfor Seren 2019-02-07T14:12:46+02:00

Navnet

Serén – er inspireret af det engelske ord Serenity [Se·ren·i·ty], der betyder sindsro. Det er den oplevelse vi ønsker du skal have omkring din pensionsopsparing. Vi ønsker at gøre pension sexet, men vi ved også, at det er en svær rejse og, at du ikke vågner om morgenen og som det første tænker på din pensionsopsparing… i hvert fald ikke før et par dage før din pensionering.

De fleste kender til, hvordan rådgivere presses til at være sælgere. Vi har tidligere oplevet en ledelse, der opfandt begrebet ” lave foie gras på kunderne”. Der blev altså proppet en løsning ned i halsen på kunden – uanset om kunden havde behov eller ønskede det.

Problemet er, at uanset hvor transparent og gennemskueligt vi, som rådgivere, forsøger at gøre pension, så er det kompliceret og lavinteresse.

Kun det bedste

Mange kunder køber derfor ind på tillid og troen på, at deres rådgiver vil dem det bedste – og det tror vi også på, at både rådgivere, andre mæglere og pensionsselskaberne vil. Vi har dog også oplevet, at omkostninger skjules bag snørklede vendinger og så er det svært at være kundens mand – som netop er mæglerens ypperste rolle.

Vi er hverken hellige, perfekte eller uden fejl. Vi begår også fejl. Men vi har en grundfilosofi, om at ville gøre det bedste for dig. Vi ønsker, at vores rådgivere har ro i maven og rådgiver ud fra, hvad der er bedst for dig. Vi tror på de lange relationer og, at du også vil føle denne ro i forbindelse med rådgivningen.

Vi kommer også til at benytte snørklede vendinger. Vi er nørder i vores pensionsunivers, et univers bestående af en række forkortelser, særlige navne og vendinger. Vi forsøger, det bedste vi kan, på at ændre dette og benytte så mundrette ord, så du som kunde forstår hvad vi mener – men når vi glemmer det må du gerne hjælpe os tilbage på sporet igen.