Hvem er Serén

Hvem er Serén 2019-02-07T14:09:58+02:00

Hvad koster det at bruge Serén?

I dag betaler du både til pensionsselskaberne (eller banker) for at have dine penge sparet op og dels for at de skal investere din opsparing.

Serén finder de mest optimale vilkår og produkter, og vores vederlag trækkes derfor af pensionsselskabet.

Det betyder at omkostningerne, ved at bruge Serén, er inkluderet i de omkostninger du betaler til dit pensionsselskab og i 9 ud af 10 tilfælde vil dine pensionsomkostninger falde, det vil sige at det samlet set vil blive billigere i omkostninger med os og du skal naturligvis ikke have ekstra penge op af lommen ved at bruge os.

Serén, er din uafhængige pensionsmægler.

Vi hjælper dig uanset om du er ansvarlig for pensioner i din virksomhed eller om du er privatperson og gerne vil have hjælp til at få vurderet din nuværende pensioner. Du får placeret din opsparing det sted hvor du kan opnå de laveste omkostninger og den største sikkerhed for afkast.

Du får en nem og simpel løsning og en sparringspartner, der kun har en interesse – at din pensionsopsparing vokser sig så stor og stærk som det er muligt, så der er flest penge når du engang bliver voksen. Er du tæt på at være voksen, så får du gennemgået hvordan du optimalt skal få udbetalt din opsparing. Her kan du ofte optimere og spare over hundredetusinde kroner.