100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

Specielt for dig som privatperson

Hvor får du den største pensionsudbetaling?

Serén har som noget helt unikt udarbejdet en oversigt over samtlige af pensionsselskabernes produkter, hvilket betyder, at vi præcis kan fortælle dig, hvor du er bedst placeret. Dette er selvfølgelig ikke nok, det er også vigtigt, at du bruger en uafhængig pensionsmægler, som faktisk overvåger din pensionsplacering. Hvordan skal du ellers udnytte, når der opstår nye muligheder for optimering af din pensionsudbetaling. Hos Serén bliver du løbende kontaktet - det er jo vores job som din personlige pensionsrådgiver. Med Seréns overvågningsservice, slipper du for at skulle bruge tid på at holde øje med markedet.

Hvem har en ægte interesse i at øge din pensionsudbetaling?

Hos Serén får du tryghed for, at vi alene er afregnet af dig til at varetage dine interesser. Derfor har vi ingen skjulte gebyrer eller uoplyste omkostninger. Du får tryghed for, at vi arbejder med 100% transparens og vi alene varetager dine interesser.

Er det billigere at bruge Serén?

Gang på gang erfarer vi, at vi ofte er noget billigere end nuværende løsninger vi bliver præsenteret for. Men nu er det ikke alene omkostningerne der bidrager til at du får en endnu højere pensionsudbetaling, det er en kombination af dine omkostninger til forsikringer, rådgivning, indbetalinger og depot. Hvad vil du eksempelvis sige, hvis det koster dig 500 kroner ekstra at øge din pensionsudbetaling med 50.000 kroner? Lad os finde ud af, hvordan du øger din pensionsudbetaling, skriv til os her på hjemmesiden eller giv os et kald på 71 99 71 50.
Hvordan undgår jeg at blive syg og fattig?
Det er selvfølgelig et alvorligt spørgsmål. Det er dog vigtigt, at du tager stilling til, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude, og du eksempelvis bliver omfattet af Tab af erhvervsevne eller Kritisk sygdom. Det er bedre at være proaktiv, specielt når cirka hver fjerde af os, oplever et længerevarende sygdomsforløb i løbet af karrieren - læs artiklen fra Danske Bank om længerevarende sygdom.

Så lad os se på dine forsikringsdækninger, så du får et bidrag til, hvordan du undgår risikoen for både at blive syg og fattig. Det eneste du skal gøre er, at skrive til os her på siden eller ringe til os i dagtimerne på telefon 71 99 71 50.

Du er også velkommen til at booke en samtale her >>
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150