100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

Dit personlige pensionsteam | Pensionsrådgivning

Her får du en præsentation af Serén-teamet, som bidrager positivt til din pensionopsparring år efter år. Dine pensionsrådgivere fra Serén ønsker ene og alene at passe på dig resten af livet. Så forvent en pensionsrådgivning udover det sædvanlige.
Martin Rasmussen
Managing Partner


Telefon 53 63 63 40
martin@seren.dk
Martin er founder af Serén Pensionsmægler og en iværksætter helt ind i knoglerne. Martin har en baggrund som Cand. Polit. fra  Københavns Universitet, og derfor også en økonomisk tilgang til at øge din pensionsudbetaling. I fritiden er Martin vild med vand, så når det blæser godt og bølgerne går højt, elsker Martin at kitesurfe, stand-up-paddle og foile. Martin elsker at hjælpe andre mennesker, så der går meget tid med at nørde tal, der hjælper dig til en øget pensionsudbetaling.
Søren Glavind Lindhardt
Businesspartner


Telefon 22 744 366
sl@seren.dk
Sørens mission er at gøre en personlig forskel for andre mennesker, og samtidig er han mester i at lytte til kundens behov frem for at ”fixe” en standard løsning. Derfor er Serén et perfekt match med Sørens passion og mission. Søren er businesspartner og en aktiv erhvervsmand, som ved siden af Serén er aktiv som businessmentor, investor, forfatter og underviser. Privat bruger Søren sin sparsomme fritid sammen med sin skønne hustru og fire børn, samt sin gamle Jaguar.

Palle Jacobsen
Executive advisor


Telefon 71 99 71 50
seren@seren.dk
Velkommen til vores nye kollega Palle, som varetager med base i Fyn og Jylland.

Jette Lindharth
Executive Advisor

Telefon 71 99 71 50
jette@seren.dk
Jette er en af vores erfarne pensionsrådgivere, som sidder på vores kontor på Fyn. Jette er skarp, når det handler om at optimere på din pension, og hun kan hjælpe dig med at forsikre dig og dine nærmeste bedst, hvis uheldet skulle være ude. Jette har en passion for tyske biler og ikke mindst cowboyhatte, når vi eksempelvis holder fredagsbar på Zoom. Jette smitter med sit gode humør, så glæd dig til du møder Jette.
Christoffer Roslyng
Executive Advisor

Telefon 71 99 71 50
christoffer@seren.dk
Christoffer er en ambitiøs, målrettet og omhyggelig pensionsrådgiver, som gør en dyd ud af at hjælpe Seréns kunder med stor faglighed og indsigt. Christoffer er en super vellidt, sjov og meget sulten kollega – på kontoret joker vi tit med, at det er Christoffers sult, der bestemmer tidspunktet for alles frokostpause. Christoffer har altid fart på, så i fritiden har han også mange bolde i luften, som nøjsomt bliver grebet i samspil med hans lige så aktive kone Signe.

Tillie Nielsson Ørndrup
Executive advisor


Telefon 71 99 71 50
tillie@seren.dk
Med en fortid som professionel håndboldspiller og iværksætter, er Tillie er en dygtig og passioneret pensionsrådgiver, der sætter stor pris på at møde alle Seréns kunder. Og som resten af holdet sætter hun altid kunden og kundens behov i centrum. Tillie er et energibundt og altid fuld af godt humør, som smitter af på kunder og kollegaer. Hun er god til at udvikle og kommer altid med værdifulde indspark til vores arbejdsplads. I sin fritid er Tillie også aktiv – hun elsker at have venner og familie på besøg, hun træner sin datters håndboldhold, og så spinner og træner Tillie med sin mand Lars.
 
 

Pia Rasmussen
HR & Administrationschef


Telefon 71 99 71 50
pia@seren.dk
Pia står for driften i Seréns administration og sørger for at arbejdsgangene forløber, som de skal. Pia går meget op i, at Seréns kunder får den bedste behandling. Hun ser aldrig glasset halv tomt, men halvt fyldt og evner, at finde det positive i alt og alle. Pia er et stort familiemenneske, og bruger ellers sin fritid på løbeture og nørde politik.
 

Nanna Veng Christensen
Kundeservice og administration

Telefon 71 99 71 50
nanna@seren.dk
Nanna er også en del af vores administration og er lidt af en arbejdshest og en pige med ben i næsen. Hun sørger med sit høje fokus og kvalitet i det arbejde hun udfører, at du som kunde får den rette behandling. Nanna er altid glad og sjov og meget vellidt på kontoret. Hun er et stort familiemenneske, der elsker selskab - og efter sigende en rigtig god kok derhjemme. Hos Seren har vi i hvert fald nydt godt af Nannas evne til at bage.
Maja Olsen
Kundeservice og administration


Telefon 71997150
maja@seren.dk
Maja er central i vores administration og sørger for, at du får den bedste service, når du ringer eller skriver til os. Maja er hurtig på tasterne, meget serviceminded og er altid glad og hjælpsom – både overfor os kollegaer og Seréns kunder.
Privat har Maja et stort socialt netværk og er altid med på en lækker middag, god vin og et godt grin med alle sine venner og veninder. Derudover elsker Maja at rejse og indsamle spændende oplevelser fra hele verden.
 

Susanne Blankholm
Salgsassistent


Telefon 71 99 71 50
susanne@seren.dk
Susanne er en vigtig del af Seréns salgsteam og kundeservice. Susanne har mange års erfaring med pension og er rigtig god til at snakke med vores eksisterende og kommende kunder - hun glæder sig til at høre netop til din pension. I fritiden bruger Susanne meget tid i badmintonforeningen og sammen med sin familie, hvor børn og børnebørn tit er på hyggelige besøg.
Vitus Rasmussen
Kundeservice


Telefon 71 99 71 50
vitus@seren.dk
Vitus en glad dreng, som er meget ærekær omkring sine arbejdsopgaver. Vitus er flittig til at sørge for indtastning af data og IT opgaver.

Mads Rasmussen
Relation manager


Telefon 61 47 31 01
mads@seren.dk
Mads er del af salgsteamet, der på dygtig vis holder vores pensionssælgere beskæftiget med møder. Mads har mange års erfaring med salg og telemarketing og er specialiseret i at have mange bolde i luften. Han har gode kommunikationsevner, hvilket gør det nemt og behageligt for vores potentielle nye kunder at være i kontakt med Mads. Mads har et enestående samarbejde med Rasmus, hvor de på fornem vis går målrettet til opgaver og løser disse med høj succesrate. Mads bor med sin kæreste og to små søde piger, som heldigvis stjæler en del af Mads’ fritid, men derudover holder Mads af at se en god fodboldkamp og træningssessions i fitnesscentret.
 
Rasmus Jarle
Relation manager


Telefon 60 24 36 15
mads@seren.dk
Rasmus er del af vores superdygtige og værdsatte salgsteam, der søger for at booke gode møder til vores pensionssælgere. Opskriften er, at Rasmus er handlekraftig, imødekommende og god til at forklare potentielle nye kunder om vores værdiudsagn. Rasmus er også ladet med en god portion humor, et smittende grin og bidrager derfor i særdeleshed til den gode stemning i teamet. Dette er højt værdsat i Serén. I fritiden er der også fart på, hvor sport og motion fylder en del for Rasmus. Særligt fitness og cykling bliver prioriteret højt.
 
Wentzel
Nøglepartner

Telefon 71 99 71 50
wentzel@seren.dk
Wentzel brænder ligesom de ansatte i Serén for at gøre en personlig forskel for hver eneste medarbejder i danske virksomheder. Det gør Wentzel via sin netværksindsats, så budskabet om øget pensionsudbetaling kommer ud til så mange danskere som overhovedet muligt.
m/k?
Du brænder for at gøre en forskel for andre?

Telefon (dit nummer)
dig@seren.dk
Måske du også drømmer om at gøre en kæmpe forskel for andre mennesker? Du har formentlig allerede et stort netværk, og du brænder for en ydelse, der giver synlige forskelle for kunderne. Genkender du de nævnte ting, så bør du kontakte os for et muligt samarbejde. Vi er et team af passionerede mennesker, som brænder for at gøre en forskel for vores kunder år efter år, så de har tryghed for korrekte forsikringsdækninger og den højest mulige pensionsudbetaling indenfor det pensionsselskab, de er i.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150