100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

Vil du høre, hvordan du øger din pensionsudbetaling?

Hvornår har din rådgiver sidst ringet op dig med tilbudet om en økonomisk gennemgang og optimering af din pensionsløsning? Hos Serén møder du en økonomisk tilgang til din pensionsudbetaling samt gennemgang af, hvordan dit forsikringsfundament ser ud, hvis du skulle gå i stykker.

Det er vigtigt, at du og dine nærmeste har 100% tryghed for, at du er sikret personligt i tilfælde af tab af erhvervsevne, kritisk sygdom eller død. Ligeså vigtigt er det, at du får den højst mulige pensionsudbetaling.

Serén er dedikeret og passioneret omkring sin rådgivning til dig personligt - også selvom du er en del af en firmaaftale. Udgansgpunktet er, at vi er forskellige, og at du skal kende til de muligheder, som præcis passer til dig - præcis der, hvor du er i dag.

Proaktiv opfølgning på din pensionsudbetaling og din tryghed

Du er sikkert bevidst om, at dit liv udvikler sig fra år til år. Derfor har vi valgt at indføre en proaktiv service, hvor vi kontakter dig en gang om året, det sikrer, at du altid er dækket korrekt og får den bedst mulige pensionsudbetaling. Vi har en erklæret målsætning om, at det skal være sjovere at følge med i udviklingen af din pension, og du skal have tryghed for, at skulle du blive ramt af et længerevarende sygdomsforløb, så er du klædt på til at komme igennem det på den bedst tænkelige måde. Vi plejer at sige, at du ikke skal både være syg og fattig.
100% din personlige og uafhængige rådgiver.
Tryghed for uafhængig og individuel rådgivning. Vi modtager alene betaling fra dig og er oftest væsentlige billigere end alternativet på markedet. Lad os vise dig dette sort på hvidt, når du får en gennemgang hos Serén.
Overblik over, hvor Serén gør en forskel
Vil du også vide, hvad du kan opnå ved et samarbejde med Serén, så start med at udfylde kontaktformularen eller ring til os på telefon 71 99 71 50. Vi glæder os til at vise dig resultatet, som formentligt giver dig den højeste timeløn, du har oplevet til dato.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150