100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

7 gode råd

Ønsker du at øge din pensionsudbetaling med

1.000 kroner
10.000 kroner
100.000 kroner
1.000.000 kroner 

Afhængig af, hvor du er i livet, så skal du bruge et par minutter på nedenstående råd.

Det er penge, du skal have glæde af resten af livet.

1. Vælg en pensionsrådgiver, der har fri adgang til alle pensionsselskaber

Det er vigtigt, at du vælger en pensionsrådgiver, som har et dokumenteret samarbejde med alle de danske pensionsselskaber. Ellers kan du risikere at blive presset ind i et bestemt pensionsprodukt, eksempelvis en rammeaftale, eller et bestemt selskab, blot fordi pensionsrådgiveren er begrænset af sine få samarbejdspartnere eller pensionsprodukter.
 

2. Sørg for at du bliver tilbudt individuel og uvildig rådgivning

Er du ansvarlig for en virksomhed, er det vigtigt, at alle dine medarbejdere ikke bliver tilbudt den samme trøje ”One-size-fits-All”, men derimod at hver enkelt medarbejder bliver uvildigt og indvividuelt rådgivet i forhold til, hvor de er livet, deres privat økonomi og/eller pensionsformue. Der er også forskellige behov for, hvordan du og hver enkelt medarbejder skal forsikres i forbindelse med tab af erhvervsevne, kritisk sygdom, dødsfald og eventuel sundhedsforsikring.
 

3. Gå efter fuld transparents så du øger din pensionsudbetaling

En uvildig pensionsmægler sidder på din side af bordet. Derfor skal du sikre, at din pensionsrådgiver har adgang til alle pensionsprodukter på det danske marked. Der er mindst 5 ting, som positivt smitter af på din pensionsudbetaling
 
a.Hvad koster rådgivningen første gang?
b.Hvad tager pensionsselskabet for det valgte pensionsprodukt i %?
c.Hvad skal du betale i administration i forbindelse med indbetalinger?
d.Hvad skal du betale for dit depot?
e.Hvad koster dine forsikringer?
f.Hvad giver det valgte pensionsprodukt i afkast?
 
I virkeligheden er afkast og omkostninger lige vigtigt! Hvem vil ikke gerne bytte 1.000 kroner i omkostninger for et øget afkast pr. år på eksempelvis 50.000 kroner?
 
Der er det vigtigt at vælge en pensionsrådgiver, som kender alle de danske pensionsselskaber, samt alle deres produkter i forhold til risikoprofil, omkostninger og afkast.
 

4. Du skal have tryghed for minimum en årlig evaluering af din pensionsopsparing

Det er vigtigt, at din pensionsrådgiver kontakter dig mindst en gang årligt for at opdatere dig på din livssituation. Har du eksempelvis fået børn, er de rejst hjemmefra, har du fået lønstigning, er der kommet større prisjusteringer på dine forsikringer eller noget helt andet. Derfor er det vigtigt, at din pensionsmægler tilbyder dig aktiv rådgivning, så du får tilpasset de nye ændringer. Hvornår er du sidst blevet ringet op, for at blive tilbudt et endnu bedre pensions- og/eller forsikringsprodukt?
 
 

5. Du skal sikre dig en 24/7 hotline

Du skal vælge en mægler, som er parat til at arbejde for dig 24/7, så du altid kan få hjælp, når der sker ændringer i dit liv.
 

6. Du skal planlægge din alderdom = seniorrådgivning

Det er en super god idé at tage en snak med din pensionsrådgiver, når du når 50-55 års alderen, hvor du og dine nærmeste kan få en gennemgang af jeres økonomi, så du præcis ved, hvor du står, når du skal på pension.
Mange bliver ramt på refinansiering af deres hus, når de er fyldt 58 år, fordi realkreditinstitutter og banker pludselig kun mener, du kan låne 60 % i stedet for 80%, af alene det forhold giver det mening at få talt om med din pensionsrådgiver.
 

7. Vælg en risikoprofil, som faktisk matcher din virkelighed

Det kan hurtig være rigtig dyrt at vælge lav risiko i løbet af pensionsopsparing. Omvendt skal du også nedtrappe på de rigtige tidspunkter afhængig af din samlede økonomiske situation (benyt dig af seniorrådgivning)
 
Downsize imellem lav og høj risiko kan være 300.000 dkk og upside kan være over 3 millioner. Sørg for, at din rådgiver faktisk kan forklare dig hvad forskellen er, så du får den fulde forklaring – og ikke bare spørgsmålet ”Hvad er du til, lav, mellem eller høj risiko”.
 
Ovenstående 7 råd bidrager alle til, at øge din pensionsudbetaling med mange tusind kroner eller rigtig mange penge, eksempelvis for en 32 årig kan det betyde forskellen på 2.000.000 kroner mere i pensionsudbetaling.
 
Vil du vide, hvor meget du kan øge din pensionsudbetaling med få minutters indsats?
 
Så send en besked til Serén på seren@seren.dk
 
eller
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150