100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

5 gode råd til dig og din familie

Tænk også på dine børn
Når du har en firmapension, har du mulighed for at tilkøbe børnedækninger, som vil tilgodese dine børn, hvis der skulle ske dig noget.


Vælg en samarbejdspartner, som følger op på dig hvert år
Vores livsvilkår ændrer sig igennem hele livet, og derfor anbefaler vi hos Serén, at du vælger en samarbejdspartner, som yder individuel rådgivning, og som følger og på dig år efter år. Det er jo netop via denne service, du kan få tilrettet din pension og forsikring, så det passer på din nuværende situation. Til dette årlige møde, kan du eksempelvis fortælle, at dine børn er flyttet hjemmefra eller du har købt hus.


Vælg seniorrådgivning til i god tid
Det er super god idé at bestille en seniorrådgivning 10 - 12 år før, du går på pension. Ved en seniorrådgivning får du indsigt i, hvordan din økonomi kommer til at se ud, når du går på pension, og hvordan du optimerer din udbetaling, så du får flest muligt ud af pengene. Eksempelvis fik en af vores kunder ekstra 380.000 kroner ud sin pension, efter denne gennemgang.


Skab tryghed for hinanden
Er du i et forhold, så skab tryghed for hinanden, ved at tage et fælles møde med jeres rådgiver. Med en fælles gennemgang, er der også mulighed for at træffe beslutninger for jeres fælles fremtid, hvor der bliver tid til at nyde hinandens selskab med og uden børnebørn.


Få en uforpligtende snak
Du er altid velkommen til at give os et kald på 71 99 71 50 eller sende en mail herfra hjemmesiden og få en uforpligtende snak om din pension og forsikringer. Der er mange penge at tjene på en ordentlig rådgivning, så lad os se, hvor meget vi kan øge din pensionsudbetaling.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150