100% individuel og uvildig rådgivning
100% Tryghedsgaranti
Ingen bindingsperiode

Her får du ægte uvildig pensionsrådgivning

100% uvildig og individuel rådgivning
Hos Serén får du en ægte uvildig rådgivning i forhold til optimering af din udbetalte pension. Du slipper for at blive puttet i en kasse, hvor tanken er “One size fits all”. Du får altså tryghed for, at din personlige mægler, alene varetager dine interesser og ikke en bestemt person fra din arbejdsplads eller en mægler som alene tænker på sin egen gevinst, ved at anbefale dig et bestemt produkt. Med andre ord, du får ægte mægler arbejde - og vi er alene lønnet af dig.
100% tryghedsgaranti
Når du indgår en aftale med Serén, så står der i aftalen, at kan vi ikke gøre det endnu bedre end det du har i dag, så er du ikke bundet til vores samtale. Når du vælger Serén, så gør du det fordi vi er pengene værd og fordi det er en god forretning for dig. Vi overvåger også din pensionsløsning år efter år, så opstår der nye og endnu bedre muligheder, som matcher dig, så får du altså et kald fra os med en klar anbefaling. Denne service koster ikke ekstra, den er inkluderet i det du betaler for hjælpen til at øge din pensionsudbetaling. Skulle du mod forventning blive tilbudt en samlet billgere omkostning end det du får hos Serén, så matcher vi som udgangspunkt, eller lade dig flytte til alternativet med det samme. Du skal altid være yderst tilfreds som Serén kunde - og vi går langt for at leve op til denne målsætning.
Ingen bindingsperiode = 100% frihed
Hos Serén står vi indenfor det vi gør for dig, så vi tror på, at du bliver og har derfor ingen lange bindingsperioder i samarbejdsaftalen. Du kan opsige samarbejdet fra måned til måned.

Hvor meget kan jeg forbedre min udbetalte pension?

Få svaret ved at kontakte os på telefon 71 99 71 50 eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så bliver du ringet op og får svaret. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 71997150, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Serén Forsikringsmægler Aps
Vi er flyttet til endnu større lokaler
Kongevejen 400D
2840 Holte
Telefon: +45 71997150
E-mail: seren@seren.dk
CVR nummer: 38028626
     
Seren Forsikringsmægler Aps | Strandvejen 102B | 2900 Hellerup | Tlf.: +45 71997150